top of page

 MÅTTBESTÄLLDA

HANDGJORDA SKOR

Handgjorda skor görs helt för hand i vår verkstad i Gamla Stan. Allt ifrån design till färdig sko görs i samarbete med dig för att du skall få exakt de skor du drömt om.

Vi tillverkar måttbeställda skor efter dina och dina fötters önskemål. Samtliga skor görs av förstklassiga material för att uppnå maximal komfort och hållbarhet.
Skorna tillverkas på dina personliga läster och det tar ca tre månader att färdigställa det första paret. Vi lägger stor vikt vid att du ska få precis de skor du önskar, därför provar vi flera gånger innan skorna är klara för leverans.

Så här går det till                      Läs mer...

 

För frågor och tidsbokning vänligen besök oss i butiken eller       kontakta oss här.

  Ortopediska skor för alla fötter

Vi utför alla förekommande ortopediska arbeten. Allt från lästningar, för att få plats med alla tår i för trånga skor, till måttbeställda ortopediska skor med personliga fotbäddar.

Alla ortopediska handgjorda skor tillverkas helt och hållet av oss på verkstaden. Tillsammans med dig kommer vi fram till vilken modell och vilket material som passar just dina fötter och din personliga stil bäst. Processen att tillverka dina unika skor tar ca tre månader och inkluderar flera provningar innan skorna är klara.

 

De flesta konfektionsskor kan vi justera för att lindra fotproblem. Vi gör ortopediska sul och klackförhöjningar och lästningar för att förbättra skokomforten. Vi gör också inlägg och fotbäddar efter gipsavgjutning av dina fötter och självklart justerar vi dem tills de passar tillsammans med dina skor.

Vi har även stor sortering av färdiga ortopediska inlägg och tillbehör som kan göra dina skor bekvämare.

 

Varning:

Handgjorda, måttbeställda skor kan vara 

beroendeframkallande

PROMENADKÄPPAR

Gå bekvämare med ortopediska inlägg och inläggssulor

      FOT OCH SKOANALYS

När fötter och konfektions skor inte riktigt passar ihop kan vi hjälpa till genom att analysera problemet och därefter anpassa skorna till fötternas behov. Alla skotyper och skomodeller går att bearbeta till det bättre.

Fot och skoanalysen tar ca en timme och bokas på telefon 08 4113732, mail eller vid besök i butiken.  

  Vi kan inte göra alla skor lika sköna men vi kan göra alla skor skönare!

bottom of page